• #IberoRomân

COVID-19 | Columna de opinie: Sorin Budacan

Actualizado: 28 de abr de 2020

,,... oamenii vor fi mai reci in ceea ce priveste relatiile dintre ei, iar autoritatiile vor incerca tot mai mult sa puna presiune pe popor pana cand sa-l faca Vclav”


En un momento inédito en la historia de nuestra vida hemos buscado opiniones y respuestas sinceras. De la medicina a la geografía, del periodismo a la diplomacia, ruman@s que nos hablan de cómo nos puede transformar esta pandemia, de a qué valores daremos prioridad en el futuro, de cómo evolucionará la economía, o de qué forma cambiarán las relaciones entre las personas y las sociedades. Con solo dos preguntas:


1. Después del coronavirus: ¿cómo crees que cambiará nuestra vida?

2. A tú criterio ¿existe algún factor positivo de esta crisis?Sorin Budacan

,,Președinte pentru România”


Cum se va schimba viata noastra ?


Dupa incetarea pandemiei de coronavirus sunt sigur ca se vor schimba foarte multe lucruri in viata fiecaruia dintre noi. Datorita fricii de infectare cu COVID 19 injectate in inima oamenilor, acestia se vor uita unii la altii cu suspiciune si neincredere, oamenii vor fi mai reci in ceea ce priveste relatiile dintre ei, iar autoritatiile vor incerca tot mai mult sa puna presiune pe popor pana cand sa-l faca sclav. Va fi foarte usor sa se dea o lege a vaccinarii obligatorii cu motivul prevenirii altor boli viitoare. Aceste "vaccinuri" sunt create cu scopul de a-i controla, santaja si supune pe oameni... Libertatiile se vor restrange tot mai mult pe motivul sigurantei si binelui comun. Foarte multe firme vor da faliment si vom ajunge cu totii sa "mancam din mana Statului" Lucrul acesta il vom putea face daca ascultam neconditionat cerintele lor. Si astfel vom ajunge la mana lor intr-un fel de sclavie moderna...


Dacă există factori pozitivi în urma acestei crize ?


Singurul factor pozitiv in aceasta criza este faptul oamenii au putut sa stea mai mult impreuna in familie si si-au mai aranjat lucririle din casa si de pe langa casa, dar acest factor pozitiv este foarte mic in comparatie cu imensa pierdere pe care au suferito.


IRPress©
155 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo